Cartell de Armonías para después de la guerra

Armonías para después de la guerra

Miguel Roth & Pablo Tosco

Gènere: Curtmetratge documental
País: Espanya
Any: 2019
Durada: 25'
Idioma: kurd VO – SPS espanyol
Presència d'equip: Pablo Tosco (director)
Projecció: Diumenge 1, 18:10 (Sessió V)

Sinopsis
La música no acaba amb la guerra, però ajuda a exorcitzar–la. El Kurdistán sirià va quedar destruït a causa de llargs anys de guerra; no obstant, sobre aquelles ruïnes, músics, poetes, professors i desenes de nens i nenes tornen a tocar instruments.
 
Disposa de bucle magnètic Pel·lícula audiodescrita Intèrpret de llengua de signes durant l'entrevista Subtitulat per a sords

Veure el tràiler
Consulta tota la programació
 
Fotografia de Miguel Roth & Pablo Tosco
MIGUEL ROTH & PABLO TOSCO

Miguel és graduat en Comunicació i en Fotoperiodisme; i recorre Llatinoamèrica amb el focus posat en les problemàtiques socials i les seves transformacions. El seu primer llibre de cròniques (projecte seleccionat per la FNPI) "Les ombres de la compassió", està per ser publicat. És membre fundador i editor de la plataforma de periodisme narratiu Angular. Pablo, també fotoperiodista i realitzador audiovisual, des de 2004 documenta per a Oxfam Intermón projectes de cooperació, desenvolupament i acció humanitària a Àfrica, Amèrica Llatina i Àsia. Publica les seves històries fotogràfiques i audiovisuals en mitjans com El País, El Mundo, La Vanguardia, BBC, TVE, Al Jazeera, The Guardian i Washington Post, entre altres. Han treballat junts en el documental "Armonías para después de la guerra".