Cartell de Fourteen and a half collisions

Fourteen and a half collisions

Guido Weihermueller

Gènere: Llargmetratge documental
País: Alemanya
Any: 2018
Durada: 97'
Idioma: alemany VO – SPS català
Presència d'equip: Silvia Weihermueller (productora)
Projecció: Dissabte 30, 21:30 (Sessió IV)

Sinopsis
L'equip Internacional de bàsquet en cadira de rodes de Hamburg, es qualsevol cosa menys comú: nou jugadors, set països diferents i incomptables histories úniques. Però com aquests caràcters tant diferents es converteixen en un equip? Cada un dels jugadors, amb els seus propis rerefons tenen que construir una unitat, perquè l'esperit d'equip els farà capaços d'arribar al èxit. "Fourteen and a half collisions" ens explica la història de les inusuals trobades, i els cops del destí sense perjudicis.
 
Disposa de bucle magnètic Pel·lícula audiodescrita Intèrpret de llengua de signes durant l'entrevista Subtitulat per a sords

Veure el tràiler
Consulta tota la programació
 
Fotografia de Guido Weihermueller
GUIDO WEIHERMUELLER

Cineasta a qui li agrada explicar tota mena d‘històries, des d‘un documental de cinema de 90 minuts fins a anuncis de 30 segons. Treballa com a escriptor i director de documentals, comercials, corporatius i llargmetratges d‘alta qualitat. Wihermueller té experiència en més de 200 pel·lícules d‘imatge i publicitat (Deutsche Telekom, Panasonic, Philips, Olympus, Siemens, Montblanc, etc.). Des de 2006 és professor de crossmedia, transmedia i desenvolupament de campanyes. També realitza consultoria i desenvolupament conceptual per a empreses.