Cartell de The Co鈥揙p

The Co鈥揙p

Cameron S. Mitchell

G猫nere: Curtmetratge ficci贸
Pa铆s: Estats Units
Any: 2018
Durada: 6'
Idioma: angl猫s VO 鈥 SPS catal脿
Pres猫ncia d'equip: Cameron S. Mitchell (director)
Projecci贸: Dimecres 27, 20:00 (Sessi贸 I)

Sinopsis
El pla d'un lladre fracassa r脿pidament quan la botiga que volia atracar resulta estar plena de persones amb discapacitat.
 
Disposa de bucle magn猫tic Pel路l铆cula audiodescrita Int猫rpret de llengua de signes durant l'entrevista Subtitulat per a sords

Veure el tr脿iler
Consulta tota la programaci贸
 
Fotografia de Cameron S. Mitchell
CAMERON S. MITCHELL

Cameron va n茅ixer a Michigan on els seus pares feien documentals com a part de la seva investigaci贸 acad猫mica. Abans de acabar el col路legi a Chicago, Cameron ajudava els seus pares als sets de pel路l铆cules premiades sobre discapacitat com "A World Without Bodies" i "Vital Signs". Des de que es va graduar a la Universitat de Temple en Cine i Antropologia Visual, Cameron va dedicar la seva carrera cinematogr脿fica a refor莽ar la representaci贸 de persones amb discapacitat al cine fent les seves pr貌pies pel路l铆cules amb actors amb discapacitat i sobre persones amb discapacitat. "The Co鈥揙p" 茅s el debut com a director per a Cameron en curtmetratges narratius tot i que ja ha fet molts documentals, i actualment est脿 treballant en un llarg documental, "Disposable Humanity", sobre el assassinat en massa de persones amb discapacitat a un programa Nazi conegut com Aktion T4 que va procedir al Holocausto.