Els 3 porquets i el llop especulador

28 de novembre, de 12:00 a 13:00 h
Lloc: Auditori CaixaForum: 
Preu: 6 Euros (tarifa reduïda o gratuitat consulta a CaixaForum)
Idioma: Català
Espectacle familiar i musicalHi havia una vegada un porquet arquitecte, una porqueta hipster i un porquet ecologista que, farts de ser perseguits pel ferotge llop Wolfy, van decidir marxar ben lluny i fer realitat el seu somni: viure tranquil·lament en unes cases fetes a la mida de les seves aficions i manera de ser.
Un bon dia, però, va aparèixer a la contrada la Teff, una aristocràtica i un pèl excèntrica guineu anglesa que es va enamorar d’aquelles meravelloses cases. Tant se’n va encapritxar que va prendre la ferma decisió d’adquirir-les.
El vell Wolfy, que en el passat havia estat un especulador que havia fet negocis ruïnosos comprant i venent cases, va veure en la guineu l’oportunitat de fer-se ric d’una vegada.

Més informació
Imatge del cartell de la obra de teatre Els 3 porquets i el llop especulador.
Tot un clàssic de la literatura infantil amb un filtre més actual, i un tema que tothom coneix, “el bum immobiliari”.

Després de la funció, es farà un teatre-fòrum, per tal de que els nens puguin aprofundir en conceptes com els valors socials, el treball en grup, l'assoliment de reptes i objectius... que són la base del treball diari d'aquesta companyia de teatre, Pot Teatre, íntegrament formada per persones amb discapacitat. La seva voluntat és normalitzar l'accés d'aquest col·lectiu a espais de cultura i creació.