Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, promou les obres audiovisuals la temàtica de les quals sigui la diversitat funcional, amb l'objectiu de donar a conèixer la realitat de les persones amb discapacitat des d'un punt de vista diferent. L'eix central del festival és un concurs audiovisual on tenen cabuda curtmetratges, pel·lícules de ficció, documentals i produccions audiovisuals d'entitats.
 

 

L'Inclús se centra en produccions audiovisuals, però també presenta altres activitats i disciplines artístiques i comercials amb la finalitat de donar visibilitat a aquest sector. El Festival és una iniciativa de la Associació Inclús, dirigida per la productora Fish Muvi.

   Logo FishMuvi

Fish Muvi és una jove productora audiovisual, la marca principal de la qual és el gènere documental en l'àmbit social, fent èmfasi en la creativitat, l'originalitat i l'atenció personalitzada.


Formem part de Catalunya Film Festival, la Coordinadora de Festivals i Mostres de Cinema i Vídeo de Catalunya.

 

Logo Catalunya Film Festival


 


Amb el patrocini de:

Logo Caixaforum  Logo Ajuntament de Barcelona  Logo Diputació Barcelona  Logo Generalitat de Catalunya    logo grupo sifu  Logo fundació sgae    
 Amb la col·laboració de:

 Consulado Canada  logo aes  Logo MercèsPedro Franquet  logo verdi 3logo once  Logo Cinemes Girona
logo sinipperwall  Logo iwithlgo Sound and wavesLogo AmazonLogo Filmin      AREP    Miyu


 

Media partners:

logo betevelogo el cinefil