Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona promou les obres audiovisuals la temàtica de les quals sigui la diversitat funcional, amb l'objectiu de donar a conèixer la realitat de les persones amb discapacitat des d'un punt de vista diferent. L'eix central del festival és un concurs audiovisual on hi tenen cabuda curtmetratges, pel·lícules de ficció, documentals i produccions audiovisuals d'entitats.
 

 

Inclús es centra en produccions audiovisuals, però també presenta altres activitats i disciplines artístiques i comercials amb la finalitat de donar visibilitat a aquest sector. El Festival és una iniciativa de la Associació Inclús, dirigida per la productora Fish Muvi.

   Logo FishMuvi

Fish Muvi és una jove productora audiovisual, la marca principal de la qual  és el gènere documental en l'àmbit social, fent èmfasi en la creativitat, l'originalitat i l'atenció personalitzada.


Formem part de Catalunya Film Festival, la Coordinadora de Festivals i Mostres de Cinema i Vídeo de Catalunya.

 

Logo Catalunya Film Festival


 


Con el patrocinio de:

Logo Caixaforum  Logo Ajuntament de Barcelona  Logo Diputació Barcelona  Logo Generalitat de Catalunya    logo grupo sifu  Logo fundació sgae    
 Con la colaboración de:

emajada de Irlandalogo embajada de suecia Consulado Canada  logo aes  Logo MercèsLogo Accessibilitat VisualPedro Franquet  logo verdi 3logo once
logo sinipperwall  Logo iwithlgo Sound and wavesLogo AmazonLogo Filmin  Logo Cinemes Gironalogo torre barrina
 


 

Media partners:

logo betevelogo el cinefil