Cinema relaxat (mensual)

Diumenge 31 de març a les 16:00 h als cinemes Girona (carrer Girona, 175 de Barcelona).

 

Propera sessió de ‘Cinema relaxat’, sessions programades amb una sensibilitat específica a les necessitats de les persones amb autisme on hi haurà un ambient segur i tranquil, tenint en compte els següents elements clau:

  • La pel·lícula començarà directament, sense anuncis ni tràilers previs.
  • Hi haurà llum d’ambient durant la sessió.
  • El volum serà més baix de l’habitual.
  • Els infants i joves podran aixecar-se i caminar per la sala durant la sessió.
  • Hi haurà espai fora de la sala com a zona relaxada per si algú necessita sortir i després tornar a entrar.
  • S’oferirà una guia d’anticipació de cada sessió amb pictogrames.

 

Dúnia i l’eco del tambor

(50′ CAT)

 

La Dúnia i els seus avis s’instal·len a Canadà, un nou país que, tot i ser fred, es converteix en la seva càlida casa d’acollida després d’haver marxat de Síria. Allà hi trobaran moltes coses diferents: la llengua, menjars desconeguts i estacions que no havien viscut abans. Malgrat aquesta diversitat, la Dúnia i els seus avis descobreixen la bellesa de la multiculturalitat, mentre fan noves amistats. A través de la seva relació amb la Rosalie i en Miguizou, la Dúnia es veu arrossegada al món de la música, descobrint-hi un poder transformador que il·lumina la seva nova vida.

Tràiler “Dúnia i l’eco del tambor

 

Entrades:
Les entrades les podeu comprar al web dels Cinemes Girona o a taquilla el mateix dia. El preu de la sessió familiar és de 6 € per persona i 5,5 € per persona amb discapacitat.

Entrades Cinemes Girona

 

Anticipació de l’activitat:

Amb l’objectiu que pugueu anticipar l’activitat, us facilitem la guia d’anticipació per al Cinema relaxat en català i en castellà.

Guia Anticipació Català
Guía Anticipación Castellano

 

Cinema relaxat’ és un treball conjunt de professionals especialitzats en autisme i professionals del cinema, comptant amb la validació de famílies, infants i joves amb autisme. A través d’aquest projecte conjunt fem possible que tothom, independentment de les seves necessitats, pugui accedir al cinema.

 

Organitza:

  • Associació Inclús, entitat impulsora en l’accessibilitat d’obres audiovisuals, la qual posa l’èmfasi en el significat de l’expressió accessibilitat universal i la paraula inclusió.
  • Aprenem Autisme, entitat compromesa en defensar els drets i apoderar a les persones amb autisme i les seves famílies.

 

Amb la col·laboració de:
VenTEA  i  Maxchief