Cinema Blau - kids

Dissabte 3 de desembre, d’11 a 11.45 h

Activitat gratuïta, amb reserva

 

A partir de +4 anys   (+ 16 anys –> Cinema Blau – teens)

Activitat de cinema en família oberta a tothom però amb una sensibilitat específica a les necessitats de les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista.

Una sessió pensada perquè hi hagi un ambient segur i les activitats s’anticipin als nens i nenes amb autisme, un dels aspectes clau per garantir la seva tranquil·litat.

Com ho farem:

· Tindrem llum d’ambient durant la projecció

· No posarem anuncis ni crèdits

· El volum serà més baix

· Hi haurà un espai d’oci i pintura fora de la sala de projecció

Projectarem:

  • Bulit escucha la naturaleza, 2021. 9 min

Bulit, un nen de 8 anys amb TEA descobreix que la naturalesa pot comunicar-se amb ell. Tres margarides li demanen ajuda: arriba un cicló que assolarà el bosc i el poble. Ningú para esment a Bulit, excepte els seus amics, Karmelia i Witib. Junts, amb el GRAN DO de Bulit, aconsegueixen trobar una solució.

  • El hàmster amb mala sort, 2018. 5 min

Fluffy és un petit hàmster simpàtic que viu en una botiga de mascotes amb l’esperança que algú el compri. Un home misteriós s’acosta a ell i decideix comprar-lo, transformant el seu somni en un malson!

  • Tatt, 2021. 3 min

La història d’un misteriós monstre-lladre que va robar els pantalons del guardabosc.

  • To mom, 2021. 5 min

A mares i filles a vegades els hi costa entendre’s…

  • Jubilé, 2016. 7 min

Després d’un cop de vent al palau de Buckingham, el barret de la reina es deixa portar per Londres. Afortunadament, un guàrdia de confiança i un Corgi juganer corren darrere d’ell!

  • Dinosaures: la història real, 2021. 5 min

Mentre els dinosaures donen els seus primers passos a la Lluna, un asteroide gegant es dirigeix ​​cap a la Terra. A Terra, la JASA (Administració de l’Aeronàutica i l’Espai Juràssic) treballa per evitar el desastre…

  • Operació moneda, 2018. 5 min

Moltes vegades un somni pot trigar més del que pensem a fer-se realitat.

  • Pater et Filio, 2022. 4 min

En temps prehistòrics, un pare i un fill cavernícoles tenen un enfrontament sobre “la millor manera de fer les coses”. Molt aviat s’adonaran que cadascun sap coses que l’altre no. Aquesta és una història sobre generacions i llaços familiars.

 

 

Guia d’anticipació

 

Entrades