Cinema Blau - kids

A partir de +4 anys   (+ 13 anys –> Cinema Blau – teens)

Activitat de cinema en família oberta a tothom però amb una sensibilitat específica a les necessitats de les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista.

Una sessió pensada per a què hi hagi un ambient segur i les activitats s’anticipin als nens i nenes amb autisme, un dels aspectes clau per garantir la seva tranquil·litat.

Com ho farem:

· Tindrem llum d’ambient durant la projecció

· No posarem anuncis ni crèdits

· El volum serà més baix

· Hi haurà un espai d’oci i pintura fora de la sala de projecció

En col·laboració amb Aprenem Autisme i El Meu Primer Festival, projectarem:

 • Trampa turística, 2020. 2 min
  En Jeep està buscant el lloc ideal per a les seves vacances: una illa paradisíaca plena de zones salvatges i aus tropicals. Però un cop arriba al seu destí, descobreix que no és l’únic visitant de l’illa
 • Mishou, 2020. 7 min
  Un helicòpter ple de turistes aterra a un paratge ple de neu, gel i agradable silenci. Després d’una ràpida roda de selfies tornen a allunyar-se, deixant enrere un munt de brossa i un petit gos que és adoptat immediatament per quatre llebres àrtiques.
 • El dit de la mort, 2020. 4 min
  La trobada entre el vell Hadja i una criatura maleïda portarà aquest habitant de l’illa de Madagascar a canviar la seva visió del món.
 • La simfonia de la Kènia, 2019. 4 min
  La Kènia assisteix amb la seva mare a un concert de música clàssica per primera vegada i al principi no para quieta i s’avorreix… Fins que descobreix el do musical que s’amaga dins seu i s’enamora de la música.
 • La Polzeta, 2020. 9 min
  Versió contemporània del conte de Hans Christian Andersen Thumbelina, en la que la petita Polzeta, una petitíssima nena nascuda de la flor del jardí, decideix escapar-se i explorar el jardí. Una aventura plena de risc i criatures màgiques construïda com una adaptació feminista i “llanuda” del clàssic conte de fades, amb un final que difereix de la història d’amor tradicional.
 • En Kiko i els animals, 2020. 7 min
  En Kiko viu rodejat d’animals als quals maltracta tot el temps. El noi vol demostrar que és diferent, fins que un dia cau a l’aigua sense saber nedar.
 • El canari Kiki, 2020. 5 min
  El canari Kiki només coneix la seva gàbia i la vella dama que l’alimenta. Somia a donar voltes en llibertat amb els altres ocells i, quan finalment la porta de la gàbia roman oberta, s’escapa i descobreix que ser un ocell lliure pot arribar a ser aterridor.
 • Gran i petit, 2020. 6 min
  La butxaca de la jaqueta d’un infant pot ser un lloc per a esdeveniments sorprenents.

 

 

Entrades

Descarrega’t la guia d’anticipació