Cinema Blau - teens

Dissabte 3 de desembre, de 12.30 a 13.15 h

Activitat gratuïta, amb reserva

 

A partir de +16 anys   (+ 4 anys –> Cinema Blau – kids)

Activitat de cinema en família oberta a tothom però amb una sensibilitat específica a les necessitats de les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista.

Una sessió pensada perquè hi hagi un ambient segur i les activitats s’anticipin als nens i nenes amb autisme, un dels aspectes clau per garantir la seva tranquil·litat.

Com ho farem:

· Tindrem llum d’ambient durant la projecció

· No posarem anuncis ni crèdits

· El volum serà més baix

· Hi haurà un espai d’oci i pintura fora de la sala de projecció

En col·laboració amb Festival TerrorMolins projectarem diversos curtmetratges de la seva programació:

 • Llengua amb tàperes, 2020. 15 min
  Qui necessita tàperes en meitat d’una apocalipsi zombi? Un cambrer i la seva veïna mallorquina donaran resposta a aquesta i d’altres preguntes existencials o potser no tan existencials.
 • A Sickness, 2021. 10 min
  Stephen porta una vida solitària. Un home que només viu per a ell mateix en un món rutinari i ordenat. Tot té el seu lloc per algun motiu perquè un fosc secret s’amaga sota els seus peus, res no és el que sembla.
 • Bloodwater, 2020. 11 min
  Tancada a la casa abandonada de la seva difunta mare, la Mia intenta desesperadament contactar amb ella. A mesura que va provant diversos rituals, acaba obrint per accident l’entrada a una presència familiar i terrible…
 • Inhumano, 2021. 6 min
  Espera amagat a la foscor, no notes la seva presència i quan et vols adonar ja és massa tard, ets a les seves mans… Estàs atrapat!
 • Feliz aniversario, 2021. 6 min
  Una parella que fa temps van atropellar una nena i van fugir, es veu atrapada en un macabre pla de revenja. Després de deixar la seva filla a una festa de pijames acaben tancats el sòterrani de l’edifici. No hi ha sortida, estan atrapats. 

 

 

Guia d’anticipació

 

Entrades