CFF+ Festivals de cinema oberts i diversos

Catalunya Film Festivals impulsa un projecte per fer els festivals més diversos i oberts, amb sessions accessibles.

Estem compromesos amb el dret a l’accés a la cultura, a través d’aquesta iniciativa conjunta fem possible que tothom, independentment de les seves necessitats, pugui accedir al cinema i a la nostra programació diversa. Reforcem l’accessibilitat per als nostres públics, col·laboradors i treballadors, afavorint la implementació de tota la cadena de l’accessibilitat, el foment de pràctiques no discriminatòries i inclusives per a persones amb discapacitat i col·lectius en risc d’exclusió.

Una iniciativa de Catalunya Film Festivals en col·laboració amb Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, amb el suport del Departament de Cultura.

 

20 novembre
La bellesa de la vida. Viatge al passat i al present de la Xina amb protagonistes entranyables com una família de conills, un nen que fa els deures al restaurant dels seus pares o una àvia i el seu net que viuen al camp. Històries d’amor, creixement i reptes vitals narrades amb aquarel·la, pintura amb tinta o collage, que ens recorden que sempre és millor veure el costat bo de la vida. A Cines Verdi Park el 20 de novembre a les 11.30h. +6 anys.

 

 

13 novembre
La fortuna sonríe a Lady Nikuko. La Nikuko és la mare soltera de la Kikuko, una nena d’onze anys pensativa i curiosa, completament oposada a la seva mare. L’esperit audaç de la mare la fa especialment coneguda a una ciutat on l’únic que vol la Kikuko és passar desapercebuda. Original i sorprenent anime japonès que representa un tribut a l’autenticitat personal i a les relacions materno-filials. A Cinemes Girona el 13 de novembre a les 17h. +10 anys.

 

 

2-3 novembre
Es tracta d’una sessió de cinema documental, amb el film Jorge de Cristina y Maria José Martín sobre la història del músic Coque Malla. Aquesta sessió oferirà un servei d’audiodescripció per a públic amb discapacitat visual. A l’arribada de la sala es donarà, a qui ho necessiti, el dispositiu mòvil que comptarà amb audiodescripció. Les sessions seran als Aribau Multicines el 2 de novembre a les 21h i el 3 de novembre a les 16:15h.

 

28 octubre
Inaugurem també el projecte al Festival IN-EDIT Barcelona, el festival de documentals musicals per excel·lència amb la projecció de Sexo, maracas y chihuahuas, de Diego Mas Trelles, sobre la vida del compositor i músic gironí Xabier Cugat a través pel seu pas per Hollywood durant l’era daurada. La pel·lícula es projectarà el properdivendres 28 d’octubre a les 16h a la Sala 1 dels Aribau Multicines.

 

 

 

16 octubre
Cloenda al Sitges Film Festival
També clausurarem el Sitges Film Festival amb una gala accessible i inclusiva, amb la presència de subtitulació per a persones sordes i també amb d’un/a intèrpet en llengua de signes catalana (LSC). La projecció que es farà serà l’esperada Hasta los huesos: Bonnes and All de Luca Guadagnino, el proper dissabte 15 d’octubre a les 18:30h.

 

 

 

6 octubre

Inauguració al Sitges Film Festival

Inaugurem el projecte a la mateixa inauguració del Sitges Film Festival, a la gala inaugural, amb la projecció de Venus de Jaume Balagueró i Paralelos de SAM, el proper dijous dia 6 d’octubre a partir de les 19:30h. Aquesta sessió es podrà veure amb subtitulació per a persones sordes i també comptarem amb la presència d’un/a intèrpet en llengua de signes catalana (LSC).