Caravana Puck

Diumenge 4 de desembre, d’11 a 14 h

Activitat gratuïta, sense reserva, amb funcions seguides d’uns 10 minuts de duració cadascuna.

 

 

PUCK és una caravana habilitada com cinema. El seu ventre és un cinema minúscul, potser el més petit del món. Hi caben set persones. 

 

Aquesta singular sala de cinema itinerant projecta curtmetratges d’animació d’autor, d’aquells que no se solen veure a la tele. Amb una nova cartellera titulada ‘Nobody is normal’, la Caravana Puck reivindica la singularitat i el respecte a la diferència.

 

‘Nobody is normal’ és una selecció de curtmetratges de procedències diverses tot proposant un ventall de tècniques gràfiques, de temàtiques, de ritmes i també de mirades, amb un mateix fil conductor: la mirada de la diferència i la reivindicació del respecte a la diversitat. Així, a la selecció, hi podem trobar, entre d’altres, una història d’una princesa massa alta i massa maldestra pel que s’espera d’ella (Dylda); un linx gegant que es cola en una ciutat plena de cotxes i gratacels (Un lynx dans la ville); un videoclip psicodèlic imaginant multituds insòlites al metro de Nova York (The avalanches subways); una història sobre en què consisteix la veritable amistat (Tobi and the turbobus); o com la creativitat s’obre pas entre la grisor (Le bruit du gris).