Cinema als horts

Cicle de cinema als horts de l’Eixample. Oferim sessions a la fresca d’un extens catàleg de pel·lícules.

Una iniciativa d’Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

 


26 juliol – 20h

Romy’s Salon

Romy ha de quedar-se amb la seva àvia Stine després de l’escola. És molt avorrit. La seva àvia perruquera és estricta i està enamorada del seu saló. Però la memòria de l’àvia no és la millor i l’encantadora Romy pot ajudar-la amb els clients i l’economia. Espai Nur (c/ Calàbria 140), a les 20h. Entrada gratuïta fins a omplir aforament. 90 min. VOSE, amb AD i SPS.

Reserva plaça

 

 


11 juliol – 19h

Calamity

En 1863, Martha Janes ha d’aprendre com manejar als cavalls d’un carruatge per a poder així participar en un comboi que transita per l’oest dels Estats Units. Un dia decideix posar-se pantalons i tallar-se el cabell, generant així una enorme polèmica que traurà a relluir el seu veritable caràcter davant les innombrables dificultats que es es presenten en un món tan gran com salvatge i en el qual tot és possible. Espai Nur (c/ Calàbria 140), a les 19h. Entrada gratuïta fins a omplir aforament. 82 min. CAST, amb subtítols.

Reserva plaça