Cinema relaxat (Cinemes Girona)

Diumenge 26 de maig a les 16:00 h als cinemes Girona (carrer Girona, 175 de Barcelona).

 

Propera sessió de ‘Cinema relaxat’, sessions programades amb una sensibilitat específica a les necessitats de les persones amb autisme on hi haurà un ambient segur i tranquil, tenint en compte els següents elements clau:

  • La pel·lícula començarà directament, sense anuncis ni tràilers previs.
  • Hi haurà llum d’ambient durant la sessió.
  • El volum serà més baix de l’habitual.
  • Els infants i joves podran aixecar-se i caminar per la sala durant la sessió.
  • Hi haurà espai fora de la sala com a zona relaxada per si algú necessita sortir i després tornar a entrar.
  • S’oferirà una guia d’anticipació de cada sessió amb pictogrames.

 

Colla al rescat

(89′ CAT)

 

Quan un supermalvat misteriós cobreix la selva amb una escuma rosa tòxica que explota en contacte amb l’aigua, la colla de la selva és cridada al rescat. A menys d’un mes de l’estació de les pluges, comença la cursa! Els nostres herois, als quals s’uniran nous aliats, viatjaran per tot el món a la recerca d’un antídot. Des de les llunyanes regions del nord, fins a Europa, Àsia i l’Orient Mitjà, s’embarcaran en la major cerca de la seva història. Aquesta vegada, s’enfronten a un adversari més intel·ligent i diabòlic que mai. Per a Maurice i els seus amics, mai no hi ha hagut tant en joc.

Tràiler “Colla al rescat

 

Entrades:
Les entrades les podeu comprar al web dels Cinemes Girona o a taquilla el mateix dia. El preu de la sessió familiar és de 6 € per persona i 5,5 € per persona amb discapacitat.

Entrades Cinemes Girona

 

Anticipació de l’activitat:

Amb l’objectiu que pugueu anticipar l’activitat, us facilitem la guia d’anticipació per al Cinema relaxat en català i en castellà.

Guia Anticipació Català
Guía Anticipación Castellano

 

Cinema relaxat’ és un treball conjunt de professionals especialitzats en autisme i professionals del cinema, comptant amb la validació de famílies, infants i joves amb autisme. A través d’aquest projecte conjunt fem possible que tothom, independentment de les seves necessitats, pugui accedir al cinema.

 

Organitza:

  • Associació Inclús, entitat impulsora en l’accessibilitat d’obres audiovisuals, la qual posa l’èmfasi en el significat de l’expressió accessibilitat universal i la paraula inclusió.
  • Aprenem Autisme, entitat compromesa en defensar els drets i apoderar a les persones amb autisme i les seves famílies.

 

Amb la col·laboració de:
VenTEA  i  Maxchief